Jokermesterskapet går til Vestfold i 2021

Ungdomsmesterskapet og Ungdomslekene 2021, nå kalt “Jokermesterskapet” blir et samarbeidsprosjekt mellom tre klubber: Re Sykkelklubb, Horten & omegn Cykleklubb og Tønsberg Cykkelklubb. Datoen for mesterskapet vil være 26.-27. juni 2021.

Både tempo og fellesstart legges til Undrumsdal i Tønsberg kommune. Samarbeidsklubbene bruker samme løyper som har blitt benyttet i Tønsberg 3-dagers og Roserittet ved en rekke anledninger. Arrangørene har derfor et flott område som er godt egnet for sykkelritt, med veier som kan stenges for trafikk uten store utfordringer.

Arrangøren er avhengig av å arrangere rittet på denne helgen. Dette er samme helg som NM og UM Terreng Rundbane blir arrangert, og dette er selvsagt ikke optimalt. Vi håper allikevel at dette ikke vil ramme alt for mange som ønsker å kunne delta i begge ungdomsmesterskapene. UM Terreng Rundbane arrangeres lørdagen og UM Fellesstart på søndagen, så det er mulig å rekke over begge disse arrangementene. Det er 3 timers kjøring mellom Brumunddal og Tønsberg.

De tre klubbene ønsker å etablere Vestfold 3-dagers som et fast ungdomsritt i årene som kommer, og er glade for å kunne samles om Jokermesterskapet dette første samarbeidsåret.

Re SK, Horten OC og Tønsberg CK ønsker barn og ungdom hjertelig velkommen til Tønsberg 26.-27. juni.