Invitasjon til Jokermesterskapet Bane

Jokermesterskapet på bane (UM/UL) blir arrangert på Vår Energi Sola Arena helgen 16.-17. mars. Mesterskapet er åpent for K/M 10-12 år (ungdomsleker 16. mars) og K/M 13-16 år.

Alle deltakere må ha A2 akkreditering for å kunne delta.

Se mer i invitasjonen HER

 

Helgen 9.-10. februar var det Sola Supercup i velodromen, med stor suksess. Samarbeidsklubbene i Rogaland er flinke til å arrangere – og fredag kveld laget de show for publikum med lyd og lys til duellene på banen. Det ble virkelig internasjonal sus over arrangementet, der over 1000 tilskuere var til stede. Det ble mye god stemning med tette dueller, og ikke minst håvet Felix Ørn-Kristoff fra Stavanger SK inn de fleste topp-plasseringene denne helgen. Han har gjort seg bemerket både på bane og landevei, og har nylig signert en 5-års kontrakt med et belgisk storlag.

I slutten av januar deltok en del banesyklister fra Rogaland i The Next Generation i Apeldoorn med gode resultater. Også her var Felix i en egen klasse, med seier i tre av fire ritt i Omnium, men det kommer gode syklister bak. Både Anders Beiermann, Vetle Gilje Lygra, Erik Rege og Shawn Skjelde gjorde en meget god figur i Nederland.

Nora Tveit skal vi heller ikke kimse av. Hun tok seieren i Elimination i Bremen 6-dagers i midten av januar.

Veldig godt å se at klubbene sender sine håpefulle til utlandet for å få internasjonal matching – og gratulerer med de gode resultatene!

Vi gratulerer Stavanger SK, Sola CK og Sandnes SK med en flott ritthelg i Sola Supercup – og ønsker lykke til med Jokermesterskapet 16.-17. mars.

Se mer på Facebook (3V, Velodromen Sola Arena).

Foto: Kjetil Birkedal Pedersen (2022)

 

Publisert 15.02.2024