Info om Uno-X Norgescup 2024

Endelig nærmer det seg landeveisritt her i Norge. Sundvolden GP og Ringerike GP vil inngå i Norgescupen for menn junior. 10-12 mai arrangeres Oslo Tredagers av IF Frøy. Med tempoetappe i Ullensaker fredag kveld, NM gateritt i Oslo Sentrum på lørdag og fellesstart i Maridalen søndag. Veldig gøy med Norgescupritt landevei tett på Oslo igjen.

23-25 august arrangerer Glåmdal SK i det som har blitt kjente omgivelser for de som har deltatt de to tidligere årene. De arrangerer et temporitt og to fellesstarter også i år.

7-8 september blir det Norgescup for junior under ungdomsrittet Grenland PP arrangert av Grenland SK. Det rittet er en del av Jokerserien også i år, men øker nå tilbudet med å arrangere ritt for juniorklassene som inngår i Norgescupen.

Samme helg vil det bli ritt for eliteklassene på Stange av Ottestad IL. Gylne Gutuer blir i år arrangert som Norgescupritt, og ikke UCI ritt som de siste årene. I tillegg til fellesstartrittet Gylne Gutuer blir det arrangert et temporitt og et gateritt på Stange.

Den nye Uno-X satsningen sørger for bedre økonomiske vilkår for arrangørene, og håper dette vil styrke Norgescup Landevei i årene som kommer!

Tour te Fjells er opprinnelig planlagt 27-29 juni 2024. Det er litt usikkerhet rundt arrangementet, og det vil komme mer info om kort tid.

Foto: WordUp

Publisert 17.april 2024