Husk påmelding til VM-kvalik Pumptrack i Harstad!

Harstad Cykleklubb arrangerer «Red Bull UCI Pump Track World Championships” i Harstad Sykkelpark 27. august. Dette er ikke et arrangement kun for eliten, men for alle ferdighetsnivåer.

Se tidligere nyhet her: https://sykling.no/nyheter/harstad-ck-inviterer-til-kvalifiseringsritt-til-vm-i-pump-track/

Fredag og lørdag forrige helg arrangerte Harstad Cykleklubb “Pump Track Session” i Harstad Sykkelpark som en del av forberedelsene til Red Bull UCI Pump Track World Championships i Harstad 27. august. Som instruktør stilte Reinis Mārtiņš Priedītis fra Velosolutions Scandinavia som for tiden bygger ferdig sykkelparken.

Deltakerne fikk hjelp til grunnleggende pumptrackteknikk og fikk gode råd til hvordan man kan forbedre tiden sin i forskjellige deler av banen.

Dette var et lavterskeltilbud for syklister på alle nivå med både BMX- og dirtsykler for å vise hvor morsomt det vil være for alle ferdighetsnivå å delta på VM-kvalik i pumptrack 27. august. Harstad Cykleklubb kommer til å stenge av den store pumptracken i et par timer noen kvelder frem mot VM-kvalik, slik at folk kan få lære av hverandre. Info om tidspunkter vil komme på VM-kvalik sin Facebookside: https://www.facebook.com/events/715923542898302/

 

Påmelding VM-kvalik: https://www.redbull.com/int-en/events/red-bull-uci-pump-track-world-championships-harstad

Påmeldingsfristen på nettet er 24. august, men man kan også melde seg på i Harstad Sykkelpark på selve arrangørdagen.

Bli med på sykkelfesten i Harstad 27. august!

Alle foto: Gudmund Nymoen

Publisert 06.07.2022

Reinis Mārtiņš Priedītis i farta

Reinis Mārtiņš Priedītis i farta