Husk påmelding til Nordisk mesterskap i XCO

Fristen for påmelding til Nordisk mesterskap og de andre øvelsene i Oslo Terrengsykkelfestival 13. og 14. august nærmer seg.

Siste frist for ordinær påmelding er klokken 23.59 mandag 8. august, mens fristen for etteranmelding (med dobbel pris) er fredag 12. august klokken 12.00.

Oslo Terrengsykkelfestival i regi av IF Frøy omfatter blant annet UCI-ritt for junior og senior i rundbane og for senior i kortbane, nordisk mesterskap i rundbane for junior, senior og Masters, regionmesterskap i rundbane for Region Øst fra klassene 13-14 år til og med senior, samt Masterscup i begge øvelsene.

I tillegg er det selvsagt barne- og ungdomsklasser for alle fra og med seks år.

Det er en påmelding for hver øvelse. Deltakere fra landene i Nordic Cycling (Estland, Litauen, Latvia, Island, Sverige, Danmark og Norge) er automatisk påmeldt i Nordisk mesterskap ( i klassene junior, senior og Masters) , og deltakere fra klubber i Region Øst er automatisk påmeldt i regionmesterskapet (i klassene 13-14 år, 15-16 år, junior og senior).

Medaljene i nordisk mesterskap er ekstra stilige og bør gi en ekstra motivasjon til å stille. Du ser bilde under.

Påmelding kan gjøres på EQ Timing, terminlisten på sykling.no og fra rittets hjemmeside. På hjemmesiden finner du også mer informasjon.

Har du spørsmål kan du også sende en epost til rittleder på epostadresse ritt@froy.no.

Foto: Christian Tappert

Publisert 01.08.2022

 

Medaljene til nordiske mesterskap i XCO er klare – og kule.

Medaljene til nordiske mesterskap i XCO er klare – og kule.