Gudmestad, Rånes Bye og Strand Hagenes ble norgesmestere

Først ut på søndags morgen skulle det kjøres om NM-tittelen i fellesstart for kvinner junior. Det var 13 startende i feltet og det ble en fight til mål. Sterkest i spurten var Camilla Rånes Bye fra IL Stjørdals-Blink, sekundet foran norgesmester i terreng, Oda LaForce fra IF Frøy og Emma Risnes fra CK Elverum.

Deretter var det juniorguttas tur, hvor det var 81 syklister på start i Vennesla. Det ble en tett spurt til mål mellom Per Strand Hagenes fra Sandnes SK som vant og Ola Sylling fra Ringerike SK. På siste pallplass og 25 sek bak kom Even Thorvaldsen fra Lillehammer CK, i kamp med fire andre ryttere. Gøy å se han er tilbake etter mye sykdom i 2020 sesongen.

Sist ut var U23 klassen med 75 ryttere på start. Raskest av de ni som knivet om den gjeveste valøren var Tord Gudmestad fra Stavanger SK/Team Coop. Sølvet gikk til Tim Edvard Mechtchanski Hyld Pedersen fra Asker CK, og bronsen tok Vebjørn Rønning fra Tønsberg CK.

 

Vi gratulerer alle nybakte norgesmestere!

I morgen tirsdag 15/6 blir det kjørt lagtempo i Evje fra kl. 16.30. Torsdag 17/6 er det individuell tempo og søndagen er viet fellesstart for menn og kvinner elite. Gaterittet fredag måtte utgå pga. strenge corona restriksjoner i Kristiansand.

Alle resultater HER

 

Publisert 14.06.2021

 

Pallen i U23

Pallen i U23

Pallen i M-junior

Pallen i M-junior

Camilla Rånes Bye til mål i Vennesla.

Camilla Rånes Bye til mål i Vennesla.