Gode resultater av Equinor/NTG juniorlandslaget i Italia

NTG Bærum kjørte som juniorlandslag i Giro Della Lunigiana denne helgen. Gunnar Disch var DS, og han hadde med Johannes Kulset, Ola Sylling, Sebastian Kirkedam Larsen, Mads Leander Fredriksen, Morthen Wang Baksaas og Kasper Kjønås Heggø.

Sebastian, Ola og Johannes, som også kjørte Fredsrittet var nok ikke 100% restituerte da Giro Della Lunigiana startet torsdag, så med litt tunge ben ble det et lite tidstap på sammenlagtgutta våre. Johannes havner i en velt på etappe 1, Morthen og Kasper bruker masse krefter på å få Johannes tilbake i feltet, og lykkes med dette. For Morthen ble det en kjedelig dag da han havner i en grupetto som blir tatt ut av rittet, det var en nedtur.

De øvrige etappene er gutta bra, de er godt representerte i bruddene som går, men topplassering sammenlagt ryker etter en litt svak første etappe. Sebastian sitter i bruddet som går inn både på etappe 2 og 3, der blir han 6 og 4, veldig bra. Ola gjør en kjempejobb for Johannes i finalen for å skaffe han ungdomstrøya sammenlagt, det lykkes de med og Johannes blir beste ungdomsrytter.  Alt i alt er vi godt fornøyd, nå ser vi frem mot EM Tempo og fellesstart denne uka. Norge har neppe hatt et bedre juniorlag til start noensinne.

Med vennlig hilsen
Lars S Holm/NTG

Se alle resultater HER

Publisert 06.09.2021

Ola Sylling og Sebastian Larsen in action.

Ola Sylling og Sebastian Larsen in action.