Fuel of Norway og NCF i nytt samarbeid

I dag kan vi lansere samarbeidet mellom Fuel of Norway og Norges Cykleforbund.
Landslagenes utøvere får nå tilgang på ernæringsproduktene til Fuel of Norway både under samlinger og på ritt.

Daglig leder og gründer i Fuel of Norway, Morten Andresen, og Eystein Stokstad, generalsekretær i NCF signerte avtalen i NCFs lokaler på Vøyenenga sammen med medgründer Gabriel «Gabba» Rasch, som alle gleder seg til samarbeidet.

– Fuel of Norway er en spesielt spennende partner. Produktene er i verdensklasse for utholdenhetsutøvere, men også fordi selskapet har norske gründere og eiere, med hovedkontor på Hønefoss, sier Eystein Stokstad. Vi har behov for de beste produktene til landslagene våre. Topp kvalitet i næringsinnhold, trygghet i produksjonslinjene og gode smaker er viktig for utøverne som skal prestere i toppen. Vi er veldig glade for å få Fuel of Norway på sykkellaget, de har en god standing i markedet, og blir en aktiv partner å jobbe sammen med fremover.

Sykkelprofilen Gabriel Rasch, kjenner vi som Gabba og en sterk sykkelrytter. Siden 2014 har han vært sportssjef i Team Ineos, men han er også delaktig i å forberede samarbeidet med NCF. – Etter min tid som utøver og nå som sportsjef har jeg mye erfaring rundt ernæring. Gjennom denne erfaringen har jeg sett behov for nytenkning rundt produktegenskapene. Tankene rundt utviklingen av Fuel var å optimalisere opptak og egenskap, samtidig som man tar vare på magen og smak. Man skal ha lyst til å spise og drikke Fuel. Jeg synes også det er veldig gøy at våre produkter tilfredsstiller sykkelforbundets krav og at produktene våre er et stort ønske fra utøverne, sier Gabba.

Daglig leder i Fuel of Norway, Morten Andresen, har vært i idretten lenge med Fuel-produktene. Fuel brukes av mange av landets toppidrettsutøvere og merkevaren har fått en solid plass i hyllene hos de største sportsbutikkene. En tydelig profil er bygget med sykkelsporten på laget.

– For Fuel er samarbeidet med Norges Cykleforbund en stor annerkjennelse av arbeidet vi har gjort rundt ernæring. Sykkelsporten har stått oss nært fra starten. Det tette samarbeidet med «Team Joker Fuel of Norway» og andre ledende syklister helt fra starten har vært avgjørende for oss. Samarbeidet med NCF vil videreføre dette arbeidet for å sikre at Fuel skal være førstevalget til alle utøvere. Vi gleder oss stort til å samarbeide med NCF, sier Morten Andresen.

Se Fuel of Norway sin nettside: Fuel of Norway

Publisert 25.02.2022