Etappeseier til Jørgen Nordhagen i GP Rüebliland

Jørgen Nordhagen vinner siste etappe i prestisjerittet Grand Prix Rüebliland og blir med det nr. 2 sammenlagt. Han vinner også ungdomstrøya. Det sveitsiske rittet gikk sin seiersgang for 46. gang i helgen, og mange verdensmestere har startet sin sykkelkarriere som juniorer her.

«Vi har størst muligheter når vi er med å lage harde sykkelritt», sier landslagsleder Kai Lexberg. «Det synes ikke alltid hvilken jobb de andre guttene gjør når vi får en seier, men de er med og setter fart i alle bakker slik at Jørgen får en så «lett» vei som mulig inn i bakkene. Hele laget gjør en fantastisk jobb», avslutter Lexberg.

Kudos der altså til resten av Equinor juniorlandslaget ved; Johannes Kulset, Mikal Grimstad Uglehus, Kasper Haugland, Jesper Stiansen og Tobias Nakken.

Neste på programmet er verdensmesterskapet i Australia. Juniorlandslaget har vært jevnt i toppen hele sesongen og det er derfor lov til å ha forventninger om en god plassering.

 

Gratulerer til Jørgen Nordhagen og hele Equinor juniorlandslaget – lykke til i VM!

NCF Region Øst deltok også i rittet med sitt lovende lag, og gjorde en god figur. På tredje etappe ble Sander Nistad Stien nr. 8 og Oliver Aukland nr. 13. Halvor Dolven ble beste rytter sammenlagt på en god 18. plass.


Publisert 05.09.2022

Teamwork!

Teamwork!

Ungdomstrøye til Jørgen Nordhagen

Ungdomstrøye til Jørgen Nordhagen

Nummer 2 sammenlagt etter Emil Herzog

Nummer 2 sammenlagt etter Emil Herzog