Equinor Morgendagens Helter-samling i Sola

Helgen 2.-4. desember har det vært 45 juniorsyklister, jenter og gutter, på Equinor Morgendagens Helter-samling i Sola Arena.

Invitasjonen gikk til 16-18 åringer som har deltatt i Norgescup Landevei 2022. Med et meget godt treningstilbud og økonomisk støtte fra Equinor, lot ikke responsen lot ikke vente på seg.

Hit kom NM-vinnere og ferske samlingsdeltakere.

Spennende program

Alle som ikke hadde akkreditering til å sykle på bane, fikk benyttet anledningen til å ta A1 og A2-kurs gratis. Nesten 20 utøvere på hvert kurs, så var disse klare til innsats på helgens tre baneøkter. Men først møttes alle fredag kveld til god informasjon fra landslagsledere Kai Lexberg og Hanne Berg Eriksen, samt bli-kjent-leker og middag.

En lang lørdag besto av frokost 07.30, busstur fra Thon Hotell Maritim i Stavanger til Sola Arena for start på gruppevise kurs og økter kl. 9.

I tillegg til banetrening, var motorikk- og funksjonell styrke ekspertise fra Olympiatoppen hyret inn. Claude Lebreux fikk alle 45 igjennom økt med funksjonell styrke og bevegelighet. Uvant trening for de fleste, men godt likt.

Det var også styrkeøkt i rulleringen, på styrkerommet i midten av velodromen. Trening ferdig kl. 18, avbrutt med en enkel lunsj som Sola Arena ordnet for oss i kafeen. Middag og sosial, hyggelig kveld avsluttet lørdagen.

Søndag var satt av til en «mini-Omnium-treningskonkurranse» som avsluttet samlingen.

Det virket på tilbakemeldingene som at alle syntes det var bra trening og gøy å være på velodromen.

Vi er glade for at Equinors sponsorsjef, Lena Hansen, også deltok fredag kveld og kunne se alle våre ivrige utøvere i action på lørdag. NCF vil rette en stor takk til Equinor som gjør en slik inspirerende samling mulig for så mange.

Vi takker også teamet på Vår Energi Sola Arena så mye for alle hjelp og tilrettelegging til vårt sportslige program! Dere er rå på service og alle spesielle ønsker.

 

Foto: Mlandpictures
Filmer blir delt på Instagram @cykleforbundet

 

Sykkelhilsener fra
Kai Lexberg, Hanne Berg Eriksen og Kristine Skeie (partnersamarbeid)

 

Publisert 09.12.2022

Bli-kjent-leker er gøy!

Bli-kjent-leker er gøy!

Jentene in action.

Jentene in action.

Claude fra Olympiatoppen viste øvelser.

Claude fra Olympiatoppen viste øvelser.

Lederne - Hanne Berg Eriksen og Kai Lexberg

Lederne - Hanne Berg Eriksen og Kai Lexberg

Gutta in action.

Gutta in action.