Equinor juniorlandslaget menn til Paris-Roubaix

-Uttakene så tidlig i sesongen er ekstremt vanskelige, siden veldig få har kjørt ritt av internasjonal klasse. Jeg velger å ta med fire av gutta som kjørte i Gent-Wevelgem og gi to debutanter muligheten, sier landslagsleder Kai Lexberg. Også denne gangen blir det tre andreårs- og tre førsteårs juniorer. Paris-Roubaix Junior vil bli arrangert 17. april.

Simen Evertsen-Hegreberg: Simen kjørte også Paris Roubaix Junior i 2021, har fått mye bra erfaring og får fornyet tillitt etter Gent-Wevelgem.

Oliver Aukland: kom inn som reserve til Gent-Wevelgem der han kjørte bra, dessverre litt uheldig med velt i spurten, men han får også fornyet tillit.

Storm Ingebrigtsen og Kasper Haugland: begge store sterke førsteårs juniorer som klarte seg bra i Gent-Wevelgem. Som alle de andre norske så ble det velt her, men Paris-Roubaix bør passe disse to bra.

Fredrik Fjærli: Sterk og teknisk god rytter som har kjørt en del sykkelkross i vinter, mener Fredrik bør passe godt på brosteinene inn mot Roubaix. Får sin landslagsdebut i Paris-Roubaix Junior.

Casper Rode: Siste mann på laget kommer fra terrengsykkel og er en stor og sterk første års junior. Han har startet sesongen med sitt belgiske lag, men med teknisk trøbbel i de løpene han har kjørt har ikke resultatene gjenspeilet innsatsen. Med sin spisskompetanse som stor og sterk mener jeg Casper bør passe ekstremt godt i dette rittet.

 

Kai Lexberg
Landslagsleder Menn Junior landevei

 

Navn Klubb Region
Simen Evertsen-Hegreberg Stavanger SK Sør
Storm Ingebrigtsen Lillehammer CK Innlandet
Oliver Aukland Asker CK Øst
Kasper Haugland Lillehammer CK Innlandet
Casper Rode Glåmdal SK Innlandet
Fredrik Fjærli Asker CK Øst

 

Publisert 31.03.2022

 

 

Storm Ingebrigtsen

Storm Ingebrigtsen

Simen Evertsen-Hebreberg

Simen Evertsen-Hebreberg

Oliver Aukland

Oliver Aukland

Kasper Haugland

Kasper Haugland