Digitalt møte om turritt 16.november

Onsdag 16.november ble det avholdt et digitalt møte for trim- og turritt arrangører. Målet med møtet var å inspirere og engasjere arrangører. Samtidig dele erfaring, øke kompetanse, skape en dialog. I tillegg er målet og skape et forum hvor det blir gjennomført jevnlige møter.

Møtet startet med en introduksjon av arrangementsavdelingen til NCF. Eirik Thorgersen presenterte noen tall og funn fra en rapport han har jobbet med i sommer/høst. Anders Eia Linnestad hadde en gjennomgang og status på sikkerhet, spesielt da for ritt på landevei.

Under del to av møtet ble det gjennomført en diskusjons med fokus på hvordan man skal få flere til å delta på ritt. Hvordan nå de som har deltatt tidligere og hvordan man skal nå nye deltakere. I tillegg så ble det en diskusjonsdel på hvordan arrangører kan samarbeide bedre.

Neste møte vil bli lagt til starten av februar. På dette møtet vil Birkebeinerrittet og NCF legge frem resultater fra ulike markedsundersøkelser. Det er også ønskelig å få noen arrangører eller klubber til å presentere sitt ritt konsept. Her ønsker vi å se nærmere på utfordringer arrangører står ovenfor eller eksempler på.

Presentasjonen fra møtet kan leses HER.

Presentasjon om sikkerhet HER.

Bilde fra Spinnsprinten 2022

Publisert 18.11.22