Deltakerrekord for årets første NorgesCup i BMX

Helgen 20. og 21. april arrangerte Sandnes BMX runde 1 og 2 i NorgesCupen. Sandnes BMX er landets eldste BMX-klubb og de har arrangert alt fra lokalløp til VM. Ikke nok med det så hadde klubben denne helgen deltakerrekord på de over 10 år med 200 påmeldte ryttere til start!

Med mange ryttere til start, ble tribunen nokså full med tilskuere, og med sol begge dager resulterte dette til en vellykket åpningshelg for NorgesCupen 2024.

Det var noe sterk vind på lørdagens løp og det ble litt knall og fall på grunn av forholdene. Noen fall litt hardere enn andre, men i ettertid så skal alt ha godt bra.

I NorgesCup klassene (Superclass) var det Tuva Fjotland fra Klepp BMX og Niklas Halvorsen fra Moss BMX som nå leder an før neste cupritt på Klepp 23. juni.