Bli med på Lillehammer Petit Prix i Joker-serien!

Velkommen til Lillehammer Petit Prix og regionmesterskapet for region Innlandet i regi av Lillehammer CK 2.-4. juni 2023.

Det er en stor glede å ønske ryttere, lagledere og publikum velkommen til et spennende sykkelarrangement på Lillehammer. Dette er det andre året vi arrangerer Lillehammer Petit Prix (LPP) som er en del av NCF sitt Jokerprosjekt. Vi har som mål at helgen ikke bare skal være sykkelritt, men også noe mer med en feststemt premieutdeling på lørdag kveld. Nytt av året er at vi utvider LPP til 4 ritt med en bakketempo fredag.

I tillegg til aldersbestemte klasser ønsker vi også velkommen til klassene K junior på alle fire rittene og M junior på bakketempo fredag, tempo og gateritt lørdag. Rekrutteringsritt for 6-9 år på lørdag.

Regionmesterskapet for Innlandet arrangeres for 13-16 år i tempo (lørdag) og fellesstart (søndag).

Vi har laget forrykende løyper som vil bli en opplevelse for både ryttere og tilskuere. En morsom bakketempo opp legendariske Vipvegen, en kupert tempoløype og gateritt som går på Birkebeiner Skistadion (lørdag) og en avslutning med «Edvaldrittet» som fellesstart inkludert spurtpris (søndag). Fellesstarten går ved Buvollen barnehage, som bare er et steinkast fra der Edvald Boasson Hagen vokste opp.

I all den glede og underholdning sykkelsporten byr på, må vi som arrangør understreke betydningen av sikkerhet. Vi har fullt søkelys på dette fra arrangørens side og oppfordrer alle til å respektere de tiltak som er gjort. LPP arrangeres iht. NCF sitt reglement for landeveisritt.

Til slutt ønskes alle ryttere, sponsorer og publikum lykke til i årets LPP.

Merk dere spesielt at vi tilbyr pizzabuffet til meget hyggelig pris lørdag kveld ifm. premieutdeling. Viktig å melde seg på dette om en ønsker dette.

Mer info:

https://www.facebook.com/events/2521141454702686

 

Her kommer det fortløpende info:

https://lillehammerck.no/kjoreplan-lillehammer-petit-prix-2022-2/

 

Velkommen til Lillehammer 2.-4. juni!

 

Publisert 27.04.2023