Aslaksrud og Haga Idsøe leder an i NC BMX

BMX’erne fikk endelig startet opp med sin NorgesCup på Råde i helgen. Der ble det kjørt en runde på søndag, etter at NM ble gjennomført i Moss lørdag. NM teller ikke med i NorgesCupen.

Det er satt opp to klasser i kvinner og menn over 17 år denne NC-sesongen. Det kjøres en Superclass 17+ for kvinner, og en for menn (junior og senior).

Etter første NC-runde på Råde, er det Sebastian Aslaksrud som leder etter seier for arrangørklubben Råde BMX. Niklas Halvorsen fra Moss BMX og Phillip Olafsen fra Gressvik BMX ble nr. 2 og 3 på Råde Arena. I kvinneklassen er det Hege Haga Idsøe fra Sviland BMX som leder foran Annika Pettersen fra Gressvik BMX.

Utenom NC-klassene ble det seier til Håkon Fredrik Leinebø fra Sola BMX i klasse Gutter 15-16. Tuva Fjotland fra Klepp BMX vant i Jenter 15-16. Det var stor deltakelse i klasse Gutter 13-14 år, og her ble det seier til Martin Holmen fra Sandnes BMX. I Jenter 13-14 år vant Amalie Ramski fra Sviland BMX.

Neste NC-runder går allerede til helgen, lørdag 18. september på Sviland og søndag i Sandnes. Deretter følger de to siste rundene i Øst 2.-3. oktober hos Bærum BMX og Solum BMX.

 

Se sammenlagtresultater etter NC 1 HER

Publisert 15.09.2021

 

Sandnes BMX

Sandnes BMX

Klepp BMX

Klepp BMX

Sviland BMX

Sviland BMX