Askervelodromen har fått logo, Facebook-side og mange akkrediterte syklister

Selv om det er fire uker til offisiell åpning av Askervelodromen er parketten full av syklister. Nå er Facebook-side og logo klar.

Arenaleder Truls Veslum er strålende fornøyd med interessen for det nye sykkelanlegget rett utenfor Asker sentrum.

– Før jul vil opp mot 200 syklister vært gjennom akkrediteringskurs. De siste ukene har klubber og Region Øst arrangert kurs. Flere helger er det kjørt doble kurs, og vi får en strøm av henvendelser både fra klubber og enkeltpersoner, forteller Veslum.

Akkreditering er nødvendig for å kunne sykle på velodromen, og derfor er det viktig at flest mulig gjennomgår kursene.

I tillegg til kurs for syklister har også tidtakere og andre funksjonærer hatt opplæring, og nå testes alle systemer i velodromen

Nå lanseres velodromens Facebook-side, og om kort tid er også nettsiden klar. Den bli sentral for booking, kalender og terminliste for nett. Her vil alle som vil sykle eller er involvert på annen måte i driften av Askervelodromen finne all nødvendig informasjon.

Siden for velodromen heter «Velodromen i Asker, og finnes her:

https://www.facebook.com/velodromenasker

I dag lanseres også velodromens logo. Den skal gi arenaen en synlig og positiv identitet.

– Vi er fornøyd med logoen og den visuelle profilen rundt den. Den er spennende, men likevel enkel og lett å forstå. Vi håper den vil vises godt både velodromen og andre steder.

Det sier styreleder Dag Schartum-Hansen i Norges Cykleforbunds kompetansesenter, som eier velodromen.

For tiden jobbes det hardt med å sette opp treningstider og å planlegge åpningen. I januar vil det også komme testritt og senere på vinteren ordinære ritt.