Årsbeste for NCF Talent Team

Anadia i Portugal leverer en arena med høy standard som legger opp til mye bra sykling.
NCF Talent Team ankom Portugal torsdag og fikk gjennomført en god økt på banen fredag.

Lørdag:
Tuva Fjotland (Klepp BMX) tar seg til finale og er med i topp 3 ut av starten, men kommer skjevt på første hopp og faller. 8 plass i klassen damer junior. Fallet resulterer dessverre i at Tuva må stå over søndagens konkurranse grunnet en mindre skade.

Niklas Halvorsen (Moss BMX) kjører sitt beste løp på lang tid. Aggressiv og bra taktisk kjøring gir han seier i kvartfinale og Niklas ligger på 4. plass i semifinale og er klar for finale, men hekter fot i siste hopp og faller dessverre stygt og mister finaleplass, samt sykling søndag. Oppløftende sykling, men dessverre uten resultatet vi håpet på.

Elias Casanovas Meland (Sviland BMX) kjører bra lørdag og ender opp med en topp 16 plassering som er årsbeste for han. Søndag feiler han i starten på kvartfinalen og ender helgen her, men årsbeste er notert for Elias også.

Jakob Tangen Kyllesø (Sviland BMX) kjører bra hele helgen og leverer også årsbeste med en semifinale i klassen gutter 15/16. Søndagen stemmer ikke helt og dagen stopper i kvartfinale.

Viktor Tryaire Haugen (Bærum OCK BMX) er tilbake etter skade og leverer et løp som er litt preget av dette. Han kjører seg til kvart finale lørdag og søndag.

NCF Talent Team består av unge utøver som har jobbet hardt sammen med trener Tore Navrestad. En flott avrunding av EuropaCup med årsbeste for de fleste er positivt mot 2024 sesongen. Nå er det høst og vinter trening som kommer, men aller først Nordisk Mesterskap og avsluttende NC for flere av utøverne.

Ellers deltok Club Team Norway med 5 utøvere, som også leverer gode resultater.
Adam Wollmo Karlsen (Moss BMX), går til kvartfinale i klasse menn Junior.
Martin Fatnes (Klepp BMX), går til kvartfinale i klasse menn U23.
David Wollmo Karlsen (Moss BMX), Mikkel Emrik Svendsen (Råde BMX) og Martin Haugaland (Sandnes BMX) kjørte aldersbestemte klasser og leverte topp 16 plasseringer.

 

Bildet øverst: Jakob Tangen Kyllesø i aksjon.

 


Publisert 04.09.2023

Tuva Fjotland

Tuva Fjotland

Elias Meland

Elias Meland