Anita Yvonne Stenberg tatt ut til UCI Track Champions League

I dag kom nyheten om at Anita Stenberg er plukket ut som en av 6 faste ryttere i endurance for UCI Track Champions League. Dere kan lese mer her:

https://www.eurosport.no/sykling-bane/uci-track-champions-league/2022-2023/norges-ferske-em-mester-klar-for-champions-league_sto9180560/story.shtml

«Vi er utrolig stolte over igjen at være en del av TCL og super beæret over å være en av forhånds uttaket», sier landslagstrener Kenneth Berner.

«TCL er en supergøy og virkelig hard konkurranse, hvor alle motstanderne er fra verdenseliten. Vi håper at Norges regjerende Europamester i Scratch, kan hjelpe til med at enda flere får kjennskap til banesykling, og at vi samtidig kan kjempe med om topplasseringer i alle løpene. Dette blir enda en utrolig stor opplevelse for oss og for Norge», avslutter Berner.

TLC vil sendes på Discovery+ og Eurosport i november.

For tiden er Anita Yvonne Stenberg og trener Kenneth Berner i full gang med forberedelser til VM i Saint-Quentin-en-Yvelines i Frankrike. Allerede i morgen blir det Scratch løp for Anita og vi krysser fingre og tær for en god plassering. Fredag 14. oktober går Omnium av stabelen.

Gratulerer med uttaket til UCI Track Champions League og lykke til i VM denne uken!

 

Publisert 11.10.2022