Topplasseringene uteble på dag to av VM

Andre dag av VM landevei i Zürich sto tempo for menn junior og MC4 (para) på programmet. Etter et strålende EM og flere gode internasjonale plasseringer for Felix Ørn-Kristoff og Marius Innhaug Dahl i år, var håpet om topplasseringer tilstede.

Løypa for M-junior var på 24 km, og helt flat. 12 km ut, vending og 12 km tilbake. Landslagssjef for menn junior, Kai Lexberg, hadde nok håpet på en litt hardere og mer teknisk løype, men hadde fortsatt tro på at de kunne bli gode plasseringer idag. Først ut var Marius. Han hadde dessverre ingen god dag etter å ha vært syk etter EM. Svært skuffet etter målgang, men bestemte seg fort for å fokusere på fellesstarten som kommer på torsdag. Halvtimen etter startet Felix. Han åpnet godt, men dessverre punkterte han ved vending. Da skjønte han at dette ikke ville gå veien, og kjørte på landeveissykkelen inn til mål. Smått forbannet etter målgang, men heldigvis var ikke det gode humøret langt vekk. Marius og Felix trillet ut på en fire timers treningstur, mest sannsynlig meget revansjesugen begge to!

Resultater M-jr: https://zurich2024.com/en/live-timing/

Noen timer senere var det Kevin Touya som sto på startstreken i Gossau. 29 km, og en del flere høydemeter enn det juniorgutta hadde. Kevin kjørte et jevnt godt løp, men det var en utslagsgivende løype som ga store differanser. Kevin ble til slutt nr. 16. Han gleder seg nå til fellesstart på torsdag.

Resultater MC4: https://zurich2024.com/en/live-timing/

I morgen er det tempo for K-jr med Matilde Skjelde og Kamilla Aasebø. Matilde starter 09:01, og Kamilla starter 09:28. Det kan du se på TV2 fra 08:30. Det er også tempo for Christian Gyldenøhr og Suzanna Tangen. Christian starter 12:55 i klassen H4, og Suzanna starter 13:14 i klassen H4.

 

Publisert 23.09.24

Felix Ørn-Kristoff i oppvarming

Felix Ørn-Kristoff i oppvarming

Kevin Touya etter målgang

Kevin Touya etter målgang