Kamilla Aasebø med 5. plass i VM Terreng

Det ble en fredag med mange gode løp, og Kamilla Aasebø som stod for den beste prestasjonen med en kruttsterk 5. plass og en formidabel avslutning. Det var en veldig imponerende måte hun styrte rittet sitt på.

Juniorgutta åpnet sprekt, og måtte betale litt for det en periode, men avsluttet godt og kom inn på habile plasseringer 30. og 38. plass.

Oda Laforce var vår eneste dame i U23 klassen. Hun åpnet uhyre sterkt og tok starten og lå fremme et par runder. Hun fikk magesmerter og sèg bakover, og endte til slutt som nr. 22. En modig start, men det ble i tøffeste laget.

U23 menn med Sondre Rokke og Martin Farstadvoll på start, leverte begge gode ritt som 13 og 15. De var lenge med i matchen, men var ikke sterke nok til å kjempe om pallen som Sondre klarte i Brasil, men uansett godt levert.

I herrer elite stilte vi med Mats Tubaas Glende og Knut Røhme. Knut startet sterkt og var lenge med i tetgruppa, men klarte ikke å henge med helt der fremme og endte som nr. 23. Mats startet og holdt posisjonen som på start rundt 30, men klatret voldsomt og var oppe i gruppa med de 15 beste. En punktering på de siste tre rundene ble tøft, og han endte på en solid 26. plass.

I dag har vi tre utforutøvere på start med Mille Johnset, Frida Helena Rønning og Simen Smestad i finale. Rundbane går på søndag for U23 og elite.

Våre juniorryttere i utfor, Nellie Aabech og Elias Verstad Stubergh kjørte sine finaler torsdag og ble hhv. nr. 14 og 39.