Tryg og NCF med spesialforsikring av sykkel og utstyr | NCF

Tryg og NCF med spesialforsikring av sykkel og utstyr

Et unikt tilbud til aktive syklister

 

Tryg Forsikring er ny hovedsponsor for NCF og samarbeidspartner på forsikring. Sammen har vi skreddersydd en unik sykkel- og utstyrsforsikring som våre medlemmer nå kan kjøpe sammen med årslisensen sin eller direkte hos Tryg. Samarbeidet gir deg også flere fordeler, som økonomisk støtte til din lokale sykkelklubb og opptil 25% rabatt på forsikringene dine. Les mer om forsikringen HER

Se video fra Tryg her.

Gå til siden for kjøp av lisens og forsikring HER

Aktive syklister som løser lisens gjennom Norges Cykleforbund (NCF), får tilbud om å tegne en spesialforsikring på sykkelen sin. Forsikringen dekker sykler og utstyr opp til 100.000 kroner i verdi, gjelder i hele verden, og er unik i det norske markedet.

- Vi vet at mange har savnet muligheten til å kjøpe en forsikring tilpasset aktive syklister. Derfor er vi glade for at vi sammen med Tryg kan bidra til at vi endelig har fått laget en skreddersydd løsning for sykler og utstyr, og at dette nå blir enkelt tilgjengelig for alle som kjøper lisens, sier sykkelpresident Harald Tiedemann Hansen i NCF.

- Vi vet at 50-60.000 personer løser lisenser for sykkelritt i løpet av året. Med denne forsikringen vil vi rekke frem til flesteparten av landets aktive syklister, som til nå ikke har hatt noen fullgode forsikringsalternativer, sier Espen Opedal, direktør for Tryg Forsikring i Norge.

Forsikringen som tegnes, dekker sykler til en verdi av opp til 100.000 kroner. I tillegg dekkes utstyr som klær, klokker og annen elektronikk. Dette dekkes ikke av den ordinære sykkelforsikringen i Tryg.

- Materielle skader som oppstår under sykkelritt vil også være dekket, noe tradisjonelle sykkelforsikringer så langt ikke har gjort, sier Espen Opedal videre.

Sykkelforsikringen til NCFs medlemmer er en del av samarbeidsavtalen som Tryg og NCF signerte i fjor. Avtalen innebærer sponsing og eksponering av Trygs varemerke. I tillegg gir avtalen inntekter til lokale sykkelklubber, og rabatt dersom medlemmer av NCF samler øvrige forsikringer hos Tryg.
 

  • Terreng

Nyheter Terreng

Krevende løype i Cairns Det ble et hardt ritt for Erik Hægstad i U23-klassen under årets VM i terreng rundbane....
Jørgen Anmarkrud under VM-rittet i Australia.   Det ble en del tekniske problemer for våre to juniorer som...
Petter Fagerhaug (20) leverte en kjempeprestasjon under det siste Worldcup rittet for sesongen i Val di Sole, Italia...
Maraton VM i Singen ble en flott opplevelse. Vi stilte med tre deltagere:  - Gunn-Rita Dahle Flesjå -...
Årets VM maraton går av stabelen syd i tyske Singen hvor det var EM i 2015. Den gangen ble Gunn Rita Dahle Flesjå...
Norsk terrengsykling er i framgang. Denne sesongen har vi så langt gjort store fremganger og vi er meget inspirert over...
Ja da har vi ankommet Albstadt i Tyskland. En mange årig arranggør av verdenscup, også VM arrangør i 2020. Reisen fra...
I helgen ble det arrangert Aktivitetslederkurs for jenter i Oslo, som er et praktisk kurs i det å være trener for yngre...
Norges Cykleforbund har laget en egen maksimalsats for startkontingenter i UCI ritt. Satsen gjelder for UCI ritt i...
Trener 2 kurs Landevei og terreng er nå åpent for påmelding. Frist for påmelding er 10. mars. Påmelding: https://...