Trenger din klubb hjelp i forbindelse med nye regler for landeveisritt? | NCF

Trenger din klubb hjelp i forbindelse med nye regler for landeveisritt?

Region Øst i Norges Cykleforbund ønsker å bidra til at innføring av nye regler for landeveisritt blir enklest mulig for klubbene og arrangørene. Vi ønsker derfor å vite hva din klubb har behov for.

Foto: Styrkeprøven

De nye reglene innføres fra 2018, og vil kunne ha store konsekvenser for arrangører av små og store sykkelritt på landevei. Blant annet stilles det større krav til alle typer vakter, samtidig som regelverket i noen tilfeller kan medføre at behovet for politi blir mindre.

Norges Cykleforbund er i gang med å utarbeide en samordnet opplæringsplan i forbindelse med de nye reglene. Opplæringen er planlagt å skje i løpet av høsten 2017 og vinteren 2018.

Region Øst ønsker å hjelpe klubbene og rittarrangørene slik at de er best mulig rustet til å møte det nye regelverket. Regionen vurderer flere muligheter til å bidra.

I den forbindelse ønsker vi innspill fra klubbene om hvilke behov de tror de vil ha. Det kan være med hensyn til kurs, praktisk hjelp ved gjennomføring av ritt eller andre ting.

Vi ber om at henvendelser sendes regionen på denne epostadressen senest 20. april. Har du spørsmål eller innspill kan du også kontakte Marie Ommundsen på telefon 952 75 270 eller Heidi Sannes på telefon 930 48 284.

  • Region Øst

Nyheter Region Øst

Årstinget holdes på Olavsgaard hotell i Skedsmo. Vi ber klubbene merke seg følgende viktige datoer: 13. JANUAR...
Mandag 4. desember klokken 18.00  avholder Region Øst  terminlistemøte for 2017. Samtidig blir det...
Møtet avholdes mandag 27. november klokken 18.00 i Osloidrettens Hus (3. etasje), Ekebergveien 101, 1178 Oslo. Dette er...
Region Øst hadde et regionlag for terrengsyklister under landslagsnivå i 2017, og planen er å fortsette denne satsingen...
Selv om rittsesongen for det meste er over, er aktiviteten stor rundt om i klubbene – og i regionene....
Stomperudrittet er også Norgescup i terreng, så her er det flere muligheter til å høste heder og ære for regionens...
Arctic Morgendagens Helter-rittet arrangeres søndag 13. august i Tromsø. For femte gang arrangeres det...
Morgendagens Helter-rittet (MHR) arrangeres i Tromsø søndag 13 august. Løypen til MHR er den samme som Rytterne i...
Fire kvinner og fem menn stilte til start i et flott tandemritt ved Bjørkelangen lørdag 20.mai, da Torshov CK...
11 av de 12 syklistene som vi tok ut etter siste NC stilte til start på søndagen. Ingrid Bøe Jacobsen måtte bli hjemme...