Nyhetsbrev fra Eirik Ulltang desember | NCF

Nyhetsbrev fra Eirik Ulltang desember

Lanserer ny video

Splitter ny video: Dust & Leaps
I dag lanserer jeg min nyeste video, en innendørsvideo filmet i løpet av ferien. Det var deilig å kunne sykle i en ny innendørshall, etter flere måneder på de samme stedene i Oslo. Jeg ønsket å lage en litt tregere video denne gangen, i motsetning til mine siste videoer, hvor klippingen og syklingen er ganske intens. I tillegg hadde jeg hele videoen i bakhodet mens jeg lagde den, og håper det gir et mer helhetlig inntrykk.

Indoor Lines
Min nest nyeste video heter Indoor Lines. Her forsøkte jeg å sykle tekniske og kreative linjer, sammen med noen store hopp. Jeg jobbet hardt med å klare alle linjene, og er ganske fornøyd med hvordan videoen ble. Fått mange gode tilbakemeldinger, blant annet at jeg er en av de 1,01% i verden som klarer å sykle en 26" konkurransetrialsykkel på en pen måte. Det er et fint komplement.

Sesongsoppsummeringsvideo
Jeg har hatt noen snille medhjelpere som bidrog med å filme syklingen på flere av mine nasjonale og internasjonale ritt i 2015. Da var det naturlig å lage en oppsummeringsvideo med dette materialet. Gøy å se tilbake på alle stedene jeg har vært, og jeg gleder meg stort til rittene i 2016.

Du kan se alle videoene ved å  besøke YouTube-kanalen min: https://www.youtube.com/user/eiriktrials/videos

Jeg er en Playblogger
Jeg har skrevet under kontrakt med bloggnettverket Playblogg. Dette gir meg en større platform å publisere innleggene til, og det tette samarbeidet Playblogg har med Sporten.com vil forhåpentligvis gi meg flere lesere. Første innlegg publiseres i dag, men siden er enda ikke 100% ferdig. Bloggen vil nå bli skrevet på både engelsk og norsk, og jeg håper dere ønsker å følge meg der. 

Adressen er fremdeles eiriktrials.com.

 

  • Trial

Nyheter Trial

Eirik Ulltang (27) deltok forrige uke i UCI Urban Games, hvor verdensmesterskapet i trial, BMX Freestyle og XC...
Eirik Ulltang måtte hoppe over den fjerde og femte verdenscupen i Trial denne sesongen pga. ankelskade, men Eirik ser...
Foto: Thomas Remvik Aasen Se hele nyhetsbrevet HER
I år ble det gjerde trial-NM i historien arrangert av klubben min, Hardanger SK, den 24. juni. Jeg klarte igjen å ta...
Eirik Ulltang tok seieren under NM Trial og NC 3 i Norheimsund. Hardanger sykkelklubb var arrangør og hadde...
De siste månedene har vært mine mest travle på lenge. Dette ble derfor et nyhetsbrev som oppsummerer både mars, april...
Nyhetsbrev fra Eirik Ulltang for november. Se hele nyhetsbrevet med video HER
Se nyhetsbrevet fra Eirik Ulltang for oktober HER
Et skuffende VM Det store høydepunktet i rittkalenderen i år var VM. Men, dessverre klarte jeg ikke å få et resultat...
Gratulerer til Eirik Ulltang som vant NorgesCupen i Trial 2016! Alle foto: Tone Harboe   De to siste NorgesCup...