Nyhetsbrev fra Eirik Ulltang

Full av overskudd mot en ny sesong

Nyhetsbrev fra Eirik Ulltang for oktober og medio november 2015.

Show hjemme
Som et av årets siste oppdrag, hadde jeg i oktober show hjemme i Øystese på Hardanger Frukt- og Siderfestival. Det var kjempebra oppmøte, man skulle neste tro alle i bygda hadde kommet for å se. Lenge siden sist jeg hadde show hjemme, veldig gøy!

Årets siste show
Årets siste show var i Langesund i november. Telemark fylkeskommune hadde en konferanse rundt sykkelbruk, og jeg var en del av programmet, ledet av Dag Erik Pedersen. 

Status trening
I fjor på denne tiden måtte jeg ta det med ro pga. lite overskudd. I år er tilfellet helt motsatt. Jeg trener veldig bra, og innhenter meg bedre enn på veldig lenge. Mye av æren skal Soma og Udo's Choice ha, og deres ulike kosttilskudd. Det sikrer at jeg har alle vitaminer og mineraler som trengs for å holde kroppen i balanse.

Treningen for øyeblikket består av tre styrkeøkter, fem sykkeløkter, én utholdenhetsøkt og en basisøkt per uke. I tillegg tøyer jeg og gjør yoga hver eneste dag. Du kan følge treningen min fra dag til dag på Movescount-brukeren min.

Nye partnere
Jeg har inngått avtale med to nye partnere for 2016-sesongen. Det danske firmaet GripGrab sponser meg med hansker, mens Guayaki Yerba Mate sponser meg med økologisk og fairtrade energi og drikke.

GripGrab lager hansker, sokker, hodeplagg og utstyr for sykling og løping. De har et tett samarbeid med sine Local Heroes, som bidrar til å utvikle de beste produktene. GripGrab er drevet av tidligere utøvere selv, og vet at det er viktig med gode mediaeksponeringer. De jobber aktivt for å fremme egne Local Heroes, og har et eget GripGrab Media Crew for å promotere dem. Dette vil både jeg, GripGrab og mine øvrige partnere dra fordel av.

Guayaki Yerbamate er en Sør-Amerikansk drikk sammenlignbar med kaffi og te. Det er nasjonaldrikken i flere av landene i verdensdelen. Yerbamaten har omtrent alle vitaminer og mineraler som trengs for å overleve, og inneholder i tillegg koffein. Man kan enten drikke den tradisjonelt, ved å tilberede som te eller i en kaffetrakter, eller i flere ulike ferdigdrikker, mer som en energidrikk. Jeg anbefaler alle vanedrikkende kaffe- og teelskere å gi yerbamate et forsøk.

Ny video
Innendørssesongen er i gang, og jeg markerer dette med å lage en video. Etter at jeg startet på tung styrketrening i oktober, har jeg hatt formidabel fremgang på sykkelen, og er per nå i stand til å hoppe høyrere enn noen gang før. Aldri har jeg kjent på denne merkbare utviklingen, og det lover godt med over seks måneder til sesongstart 2016. Denne fremgangen gir meg en enorm motivasjon.

Media- og presseside
For å samle alle pressemeldinger, nyhetsbrev, pressefoto og biografi på et sted, har jeg opprettet en presse- og mediaside. Siden er gradvis under utbedring, men allerede nå har du tilgang til mye materiale. 
Link: media.eiriktrials.com

Foto: Joachim Skjævestad

  • Trial

Nyheter Trial

Nyhetsbrev fra Eirik Ulltang for november. Se hele nyhetsbrevet med video HER
Se nyhetsbrevet fra Eirik Ulltang for oktober HER
Et skuffende VM Det store høydepunktet i rittkalenderen i år var VM. Men, dessverre klarte jeg ikke å få et resultat...
Gratulerer til Eirik Ulltang som vant NorgesCupen i Trial 2016! Alle foto: Tone Harboe   De to siste NorgesCup...
Mitt største stunt noen sinne ble publisert i august. Hoppet mellom hornene på Svolværgeita har fått millionvis av...
Se hele Nyhetsbrevet for juni og juli HER
Første verdenscup for sesongen Årets første verdenscup ble arrangert i Krakow i Polen. Jeg hadde ganske ambisiøse...
Årets to første NC-ritt ble arrangert i Kongsberg. Første ritt ble en tett kamp mellom meg og Joachim Skjævestad. Han...
NYHETSBREV FEBRUAR   NYHETSBREV MARS
NYHETSBREV FRA EIRIK ULLTANG Ny video Det kan bli mange lignende økter med kun to innendørshaller å velge mellom...