Klubbaktiviteter

IF Frøy

IF Frøy etablerte som første sykkelklubb i Norge en egen sykkelgruppe for tandemsykling i august 2016. Formålet med gruppen er å gi et lavterskeltilbud til alle som har en eller annen form for funksjonshemming, og som derfor trenger ledsager til å komme seg ut på sykkel.

Målsettingen for 2016-sesongen var å samle 3-5 sykler på de fire treningene som ble gjennomført. På tre av treningene var det 7 sykler, og den siste så mange som 10 sykler! Gruppa deltok også på IF Frøy sitt klubbmesterskap i temposykling, som var veldig artig!

For 2017-sesongen er det bestemt at det blir organisert trening fra kl 18-20 hver torsdag fra mai til oktober. I tillegg blir det langturer i helgene for de som ønsker dette. Gruppen planlegger også å sykle Rallarvegen, samt delta på distansen fra Eidsvoll til Oslo i regi av Den Store Styrkeprøven.

Søk gjerne opp gruppa på Facebook under navnet «IF Frøy Tandemsykling». Her blir det lagt ut løpende informasjon om aktiviteter o.l. Klubben ønsker flere tandemsyklister hjertelig velkommen til å bli med  i 2017!

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til tandemgruppen, så ta gjerne kontakt med gruppeleder tandem Amund Røsås på 977 59 444, eller mail; amund.rosas@vikenfiber.no

 

Gresvik IF

Gresvik IF stisyklister er engasjerte ildsjeler, som vil bidra til at barn/unge med funksjonshemning kan oppleve sykkelglede sammen med andre!

Onsdag 30.mars 2016, kl 17.00 starter de opp med første sykkeltur for i år, for personer med funksjonshemning i Fredrikstadmarka.  

Oppmøte ved parkeringsplassen bak Stjernehallen, gjerne i god tid slik at det er klart å sykle ut kl 17.00. Turen varer i 1-2 timer. Ta med hjelm, varme klær/hansker og mat/drikke til turen. Det blir pause underveis. Alle må møte med ledsager og 2 syklister fra Gresvik IF stisyklister guider turen. Ergoterapeut for barn i Fredrikstad kommune vil delta ved oppstart og ved behov. Har du sykkel, så møt opp, uansett nivå på ferdigheter! Her venter vi på alle og det er deltagelse som er det viktigste!!

Gi tilbakemelding om deltagelse, enten på Facbooksiden til #GresvikIFstisyklister eller til ergoterapeut på e-post benhat@fredrikstad.kommune.no / mob 47469577.

 

Eidsvoll SK

Eidsvoll sykkelklubb er en av få sykkelklubber i landet som også har et tilbud for funksjonshemmede.  Tilbudet er både til dem som ønsker seg en pilot/støttekontakt til å føre sykkelen for seg og for dem som trygt og greit kan sykle på egenhånd. Les mer HER.

Klubben har lånesykler for tandemsykling til disposisjon i forbindelse med NCF.

Er du interessert i å prøve deg på sykkel, eller ønsker du å vite noe mer om gruppen, ta kontakt med:
Oppmann: Svein Bruland, tlf. 92469006, eller epost: sbrulan@online.no

 

Nyheter

I helgen ble det arrangert Aktivitetslederkurs for jenter i Oslo, som er et praktisk kurs i det å være trener for yngre...
Foto: Frank Karlsen Jakten er i gang! Sykkel-VM vil ha flere hverdagsyklister og vil at de skal ha det morsomt...
Anita Stenberg endte på en fremragende 10 plass i Points Race på VM's siste dag. Det var et meget tøft felt som...
Anita Stenberg endte tilslutt på en fremragende 15 plass i Omnium - "banesyklingens mangekamp" - der det konkurreres i...
  Anita Stenberg kjørte inn til en meget god 16 plass i disiplinen Scratch Race i sin VM-debut på...
Anita Stenberg har igjen klatret på den internasjonale UCI rankingen - Track Women Elite. Anita har størst...
Pliktig rapportering av medlemsopplysninger til Norges Idrettsforbund og søknad om kompensasjon for moms på varer og...
Ungdomsutvalget, fra v. leder Natalie Irené Midtsveen (Region TeVeBu), Thale Bjerk (Region Øst), Erik Justus Grünert (...
Norges Cykleforbund har laget en egen maksimalsats for startkontingenter i UCI ritt. Satsen gjelder for UCI ritt i...
Gunn Rita Dahle Flesjå er i gang med årets sesong og avslutter det 4 dagers etapperittet på Kypros med seier som...